Group_Copy.jpg

Parijs restaurant 10243

Serveer de gasten in de Parijse restaurant Het restaurant heeft een gedetailleerde buitenkant, eetkamer, betegelde keuken, appartement, studio, scooter en nog veel meer!
LEGO adviesprijs: € 159,99 Onze prijs: € 149,95

Omschrijving

Serveer de gasten in de Parijse restaurant Het restaurant heeft een gedetailleerde buitenkant, eetkamer, betegelde keuken, appartement, studio, scooter en nog veel meer!

10243 lego set

Het is erg druk in het Parijse restaurant .
Terwijl een scooter voorbij rijdt, snelt binnen de ober tussen de tafels. Een nerveuze jongeman staat op het punt zijn vriendin ten huwelijk tevragen met een mooie ring !
Het is net zo hectisch achter de schermen; de chef kok is druk met het voorbereiden van het eten.
Dit prachtig gedetailleerde gebouw is het decor voor zo vele verhalen en is een geweldige aanvulling op de modulaire bouw-serie .
Het Parijse restaurant heeft een volledig gevulde , blauw en wit betegelde keuken met servies , evenals een gezellig appartement met opklapbed , kitchenette en een open haard .
Op de bovenste verdieping is de kamer van de kunstenaar met een atelier dat een gietijzeren kachel, schildersezel , penseel en twee kunstwerken van de aspirant- kunstenaar omvat .
Een trap leidt naar het dakterras bekleed met lantaarns en bloemen, waar de gasten buiten kunnen eten.
Dit geweldige Parijse restaurant -model bevat zelfs een gevel met croissants. De details geven het gevoel dat je in Parijs bent.
Inclusief 5 minifiguren : kok , kelner , meisje en een romantisch koppel .
Bevat ook een rat , zeemeeuw en 2 mosselen.
De Keuken is voorzien van blauw en wit betegelde vloer , veel keukenapparaten en diverse gebruiksvoorwerpen
Het appartement op de tweede verdiepingbeschikt over een hefbed , kitchenette en open haard
De bovenste verdieping beschikt over een schuifdak met studio van een kunstenaar met verwarming , schildersezel , penseel , palet en kunstwerk
Bevat veel voedsel voor de klanten, waaronder croissants , een taart , 2 cupcakes , druiven , 2 hotdogs , kalkoen , kaas , melkpak en gekleurde flessen
Bevat ook moeilijk te vinden witte croissants en bakstenen in olijf groen , donkerblauw en donkerrood
Ingewikkelde exterieur details zijn bijvoorbeeld de gevel met croissant detaillering , bushalte , trottoir , scooter en zelfs een vuilnisbak en prullenbak aan de achterkant
Een schitterende aanvulling op de reeds eerder verschenen gebouwen uit deze serie
10243 lego detail 1
10243 lego detail 2

10243 lego detail 3

10243 lego detail 4Onze winkels

Delft
Wagenberg