Win kaartjes voor de LEGO film

Maak kans op bioscoopkaartjes voor de LEGO MOVIE

A-Tembo en Emmet samen met de Bonte Bouwplaats op de Lego dag in Pathé Delft

Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch slecht voorbereid op dit avontuur. In 2D en 3D.

Op woensdag 26 februari organiseert Pathé Delft een speciale Legodag.
Natuurlijk is A-Tembo ook aanwezig die dag met allerlei leuke Lego Movie dingen zoals , boeken, opbergboxen, lunchsets, movie lampjes, lego the movie minifiguren en natuurlijk de nieuwe lego moviesets. 
Emmet de hoofdpersoon uit de Lego film zal langskomen voor een bezoek. Pathe Delft wordt ondergedompeld in een echte Lego sfeer.

De Bonte Bouwplaats is woensdag ook aanwezig met een heleboel legosteentjes waarmee de kinderen hun eigen lego bouwwerk kunnen maken en diegene die de mooiste Lego creatie maakt, kan een prachtige Lego prijs winnen.
Daarnaast kan er flink gekleurd worden op lego kleurplaten en op verschillende plekken in de bioscoop kunnen foto’s met lego karakters worden genomen.

Wij geven nu alvast 6 (3x2) vrijkaartjes weg voorde voorstelling van 14:20 op die dag.

Wil jij kaartjes voor De Lego Film winnen? Verzin dan wat de helden van de film op dit plaatje zeggen. De meest originele inzendingen winnen!
Lego-movie-prijsvraag-lego-a-tembo-webpaginabontea-tembo logoOnze winkels

Delft
Wagenberg