Uitslag van de wedstrijden bij de openingsdag in Breda

Tijdens de openingsdag van onze nieuwe winkel in Breda werden er verschillende wedstrijden gehouden. Bekijk hier de uitslagen.

De snelbouwwedstrijd is gewonnen door Nolan. Hij bouwde set 8484 in nog geen 21 minuten. Een heel knappe prestatie. Het was een spannende strijd want Jaro werd tweede met maar drie seconden verschil.
opening lego speciaal winkel in Breda A-tembo 45opening lego speciaal winkel in Breda A-tembo 65Aan de bouwwedstrijd hebben weer een hoop lego fans deelgenomen. Iedereen heeft enthousiast zitten bouwen en de jury heeft uiteindelijk 6 prijswinnaars gekozen. Verdeeld in twee groepen : t/m 8 jaar en vanaf 9 jaar. Iedereen gefeliciteerd en in onze winkel in Breda staat nog een prijs voor je klaar!
opening lego speciaal winkel in Breda A-tembo 14opening lego speciaal winkel in Breda A-tembo 83Groep tot en met 8 jaar:

1e Prijs -> Pelle
1e-prijs-tot-9-jaar-bouwwedstrijd-lego-a-tembo-Pelle

2e Prijs ->Lotte
2e-prijs-tot-9-jaar-bouwwedstrijd-lego-a-tembo-Lotte

3e Prijs -> Meerle
3e-prijs-tot-9-jaar-bouwwedstrijd-lego-a-tembo-Meerle

Groep vanaf 9 jaar:

1e Prijs -> Jip
1e-prijs-vanaf-9-jaar-bouwwedstrijd-lego-a-tembo-Jip

2e prijs -> Jens
2e-prijs-vanaf-9-jaar-bouwwedstrijd-lego-a-tembo-Jens

3e prijs -> Jaro
3e-prijs-vanaf-9-jaar-bouwwedstrijd-lego-a-tembo-Jaro


De grote prijsvraag waarbij je verschillende vragen moest beantwoorden is door erg veel mensen ingevuld, maar er was maar 1 iemand die het het beste had gedaan en dat is Bram Akkermans. Hij had de meeste vragen goed in onze grote prijsvraag. Heel knap gedaan en gefeliciteerd met je superprijs het gemeentehuis van lego, set 10224!

opening lego speciaal winkel in Breda A-tembo 2810224

Klik hier voor de fotos van onze openingsdag van onze nieuwe A-Tembo winkel in Breda.


Onze winkels

Delft
Wagenberg